Clubkampioenschappen 2018

Zoals gebruikelijk is in de tenniswereld werden er begin september ook bij T.V.O. de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden.

Er werd gestreden in 3 disciplines, namelijk de mix-dubbel,  damesdubbel en de herendubbel.

Gedurende het hele toernooi waren er leuke en aantrekkelijke partijen te zien. Leuk om te vermelden is dat er 2 oudere jeugdleden, namelijk Lianne en Julian, meededen in de mix en goed partij gaven. Wij zeggen “vooral doorgaan”!

Na de voorrondes in de voorgaande twee weken werden op zondag 9 september de finales gespeeld. Er werd gestart met de damesdubbel, Karin Stoop met Lianne Minnen tegen Ellen Ooms en Monique de Rooij.  Na een leuke partij werd deze gewonnen door Ellen & Monique.

Na de dames kwamen de heren in actie: de gebroeders Daan & Paul van Smaalen tegen de neven Arno Mulder en Ferdie Jonkers. Na een zinderende tweede set, waar Arno en Ferdie nog 2 maal een setpoint hadden, ging de overwinning toch naar de gebroeders van Smaalen.

De laatste partij van de deze dag was de mix-dubbel, deze werd uitgevochten door Evelien & Marten Koops tegen Karin Stoop met Daan van Smalen.  Echter Evelien & Marten waren de sterkere partij en wonnen deze.

Na de prijsuitreiking werd de traditionele BBQ gehouden waar alle partijen van het toernooi nog eens werden besproken. Ook werden er onderlinge afspraken gemaakt om volgend jaar zeker mee te gaan doen.